Skip to content

Superleuk kamp groep 8

Het was tot kort geleden nog spannend, maar gelukkig is het tóch gelukt! Groep 8 mocht hun geweldige tijd op de Talma afsluiten met een fantastisch kamp in Bladel!

Woensdagochtend vertrokken ze, uitgezwaaid door hun ouders, waarvan sommigen wel een traantje moesten laten.

Eenmaal aangekomen in Hoeve Ten Vorsel, die al bezocht is door generaties achtstegroepers van de Talmaschool, werden de kamers ingericht, de corvee taken verdeeld en was er de eerste sessie in “de kuil”. In deze zitkuil, rondom de open haard, begint ieder spel of elke wisseling van de dagactiviteiten. Hier wordt er uitgelegd, samen gepraat, overlegd en opgelost.

De leukste corvee-taak is: zorgen voor de dieren die bij de kampeerboerderij horen. De kinderen mogen o.a. een geit en een ezel verzorgen, samen met de eigenaar. Verder speelden ze natuurlijk heel veel leuke en spannende spellen in het bos even verderop, en was er een sportieve middag.

Op vrijdagmiddag is heel groep 8, samen met alle leerkrachten die mee waren, weer veilig aangekomen in Rotterdam! Moe, maar ook innig tevreden. Met mooie herinneringen aan een welverdiend kamp, na acht jaar hard werken en een héél raar afrondingsjaar!

Back To Top