Skip to content

Kindcentrum Talma is een bruisende, gemengde basisschool in Crooswijk. Als onderdeel van stichting Kind en Onderwijs Rotterdam, bieden wij basisonderwijs met respect en ruimte voor alle religies en culturen. We besteden veel aandacht aan sociale en culturele ontwikkeling van onze leerlingen en investeren volop in ouderbetrokkenheid. Wij leren onze leerlingen om zichzelf te vragen: ‘Waar sta ik?’ ‘Waar wil ik naartoe?’ en ‘Wat heb ik nodig om de volgende stap te zetten?’. Die vragen stellen we onszelf ook voortdurend omdat we als team altijd willen blijven leren. Onze school is altijd in ontwikkeling: zo onderzoeken we hoe aandacht voor digitale vaardigheden ons lesaanbod kan versterken. Ook werken we aan doorgaande leerlijn van Kindcentrum Talma waarin peuteropvang, basisonderwijs en kinderopvang naadloos in elkaar overlopen.

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende baan op een gezellige en groeiende school;
  • Een fulltime vacature, maar parttime is ook bespreekbaar;
  • Een bevlogen team (met o.m. taalspecialisten, rekenspecialisten en vakdocenten gym), waarin we met en van elkaar leren en we elkaar feedback durven geven;
  • Efficiënt vergaderen staat bij ons hoog in het vaandel;
  • Volop ruimte voor bij- en nascholing
  • Een mooi en modern schoolgebouw vlak bij het Kralingse Bos.

Enthousiast geworden? Stuur een open sollicitatie en CV naar m.degeling@kindenonderwijsrotterdam.nl

Stage

Heb je interesse in een stageplek op onze school? Stuur dan een mail naar onze stagecoördinator Iris van Houcke i.vhoucke@kindenonderwijsrotterdam.nl

Opleiden in de school

Opleidingsschool
Een opleidingsschool is een samenwerkingsverband tussen pabo en schoolbestuur waarbij samenwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling belangrijke aspecten zijn. Kind en Onderwijs Rotterdam is samen met de pabo Inholland Rotterdam/Dordrecht één van de 55 opleidingsscholen.

Studenten van pabo Inholland Rotterdam lopen vanaf het eerste studiejaar stage bij Kind en Onderwijs Rotterdam. Ze doen op onze scholen diverse ervaringen op omdat onze scholen allemaal hun eigen profilering hebben en een verscheidenheid in didactiek bieden.

Leraren in opleiding
De studenten worden gevolgd in hun ontwikkeling met een studentvolgsysteem. Voor 3e en 4e jaars pabo-studenten is een leer-werk-traject ontwikkeld. Studenten lopen niet twee maar drie dagen stage. In hun (uitgebreidere) stage worden studenten werknemers en een integraal deel van het schoolteam; zij worden daar gedeeltelijk ook daadwerkelijk voor betaald.

Back To Top