Skip to content

Het Talma Team

De medewerkers van de Kindcentrum Talma werken graag samen. Elke dag leren zij met en van elkaar om ervoor te zorgen dat kinderen klaar worden gestoomd voor een kleurrijke toekomst in onze maatschappij. We creëren een sfeer waarin je jezelf kunt zijn en goed in je vel zit. Iedereen heeft hoge verwachtingen en aandacht voor persoonlijke groei. We dagen de kinderen uit vragen te stellen en creatieve oplossingen te zoeken.

Op Kindcentrum Talma leer je hoe je het beste kunt leren. Je stelt jezelf regelmatig de vraag; Waar sta ik? Waar wil ik naar toe? En wat heb ik nodig om de volgende stap te zetten? Door kinderen en hun ouders te betrekken bij dit leerproces, zorgen wij ervoor  dat onze kinderen vol vertrouwen en enthousiasme, met een rugzak vol basiskennis en basisvaardigheden hun toekomst tegemoet gaan.

Groepsleerkrachten

Onze groepsleerkrachten en onderwijsassistenten staan voor u klaar!

 

Intern begeleiders

Op onze school werken interne begeleiders (IB-ers) voor verschillende groepen en zijn verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en heeft coördinerende en begeleidende taken. De IB-er helpt leerkrachten en ouders met hulpvragen over kinderen. De IB-er voert ook gesprekken met ouders en leerkracht over het kind.

Ondersteuners

De directie wordt ondersteund door de administratief medewerker die zorg draagt voor de leerling administratie, de conciërge die zorg draagt voor de facilitaire diensten binnen de school en de ICT coördinator die zorg draagt voor alle ICT middelen.

Directie

Kindcentrum Talma wordt geleid door Monique Degeling en Hannie Poot. De schakelklassen worden geleid door Albertine Verdouw. Zij faciliteren de mogelijkheden voor de teams om de kinderen optimaal te kunnen laten leren.

Back To Top