Skip to content

Quadratum is een basisschool in Rotterdam Noord voor hoogbegaafde kinderen uit de hele regio. Onze gespecialiseerde leerkrachten geven les aan de groepen 5 tot en met 8. Alle groepen houden we bewust kleiner dan op de meeste andere scholen. Dat geeft ons meer ruimte voor maatwerk, persoonlijke aandacht en een creatieve invulling van de lessen.

Uitdagen

De reguliere lesstof bieden wij in compacte vorm aan. We kijken naar wat het kind al kan en dagen het op een positieve manier uit om méér te ontdekken. Want juist dat inspannen kan voldoening geven en motiveren.

Talenten stimuleren

Hoogbegaafde kinderen hebben iets gemeen met elkaar en toch zijn ze heel verschillend. Ieder kind heeft unieke talenten: programmeren of rekenen, presenteren of tekenen, empathisch zijn of goed kunnen plannen: wij stimuleren elk talent zo veel mogelijk en helpen verborgen talenten ontwaken. Bijvoorbeeld tijdens de zogenaamde thematijd waarin iedereen aan zijn eigen project werkt en tijdens uiteenlopende workshops van gastdocenten.

Tot bloei komen

Wij vinden het belangrijk dat elk kind op Quadratum in een warme, veilige omgeving tot bloei kan komen en leert trots te zijn op zijn eigenheid. Want een kind is zo veel meer dan zijn cito-score.

Bent u nieuwsgierig naar wat onze school uw kind kan bieden? Wij vertellen u graag meer!
Maak een afspraak met directeur Bert Wierenga via B.Wierenga@kindenonderwijsrotterdam.nl
of met intern begeleider Ilse Preller i.preller@kindenonderwijsrotterdam.nl
Wilt u liever bellen? Wij zijn tussen 8:00 uur en 16:00 uur bereikbaar op 010 – 790 11 49.

www.quadratum.org

Back To Top