Skip to content

Studiedag Talmateam

Terwijl de kinderen al aan een heerlijk lang Paasweekend waren begonnen, hadden de leerkrachten donderdag 14 april een inspirerende studiedag.

In de ochtend stond het Leren Zichtbaar Maken centraal. Spreken we allemaal (nog) dezelfde taal als het gaat om leren, om feedback geven en bij het vaststellen van succescriteria? Net als in de klas met onze leerlingen, was het bij deze bijeenkomst niet alleen “zenden en ontvangen”, maar gingen we zelf ook actief aan de slag.

Na een heerlijke en gezonde lunch, door onze eigen topkok, juf Gül, bereid, keken we in de middag alvast vooruit naar het volgende schooljaar. Gezamenlijk dachten de leerkrachten na over wat de groepen in 2022-2023 nodig hebben, en welke juf of meester daar het beste bij aan zou sluiten. Ook zaken als de jaarplanning en de werkgroepen (waarin belangrijke pedagogische en didactische onderwerpen verder uitgewerkt worden) kwamen vanzelfsprekend aan bod. Aan het einde van de dag lag er een voorstel op tafel waar iedereen zich in kon vinden en waar de directie nu een licht over kan gaan schijnen.

Vandaag zijn dan ook de collega’s aan hun lange weekend begonnen. We wensen u prettige Paasdagen en hopen iedereen weer in goede gezondheid terug te zien op dinsdag 19 april!

Back To Top